Най- оригинален Halloween костюм в Mall Galleria Стара Загора

Ds olil

При огромен интерес премина конкурсът за най- оригинален Halloween костюм, организиран от Mall Galleria Стара Загора . В продължение на два часа ниво 2 на търговския комплекс преливаше от вещици, феи, пирати, тигърчета, принцеси и всевъзможни страшилища от известни анимационни филми. Оригиналност и изобретателност демонстрираха малки и големи, отзовали се на поканата на Mall Galleria Стара Загора.

70 участника в три възрастови групи, разделени от 0 до 18 години и десетки родители се събраха на ниво 2 в търговския комплекс, за да наблюдават атрактивния спектакъл- конкурс за най- оригинален Halloween костюм.

Заради огромния интерес от страна на участниците, организаторите
 удължиха времето за записване за участие на място до 18, 00 часа. Но дори и след този час не спря наплива от желаещи да участват.

В надпреварата за оригинален костюм се включиха участници от 1 година и 5 месеца до почти навършили пълнолетие, като най- много участници – 36 имаше във втората възрастова група – от 6 до 12 години. 21 бяха във възрастта от 0 до 5 години и 13 в категорията 12-18 години. Най- малкият участник в конкурса беше Божидар Милчев, само на 1 година и 5 месеца. Той се представи с атрактивен костюм на пират.

5 членно жури от с представители на община Стара Загора, на Държавната опера в града, на организаторите от Mall Galleria и специалист – дизайнер на костюми, оценяваше участниците и техните конкурсни облекла.

Надпреварата беше оспорвана и затрудни журито, което беше принудено да присъди три втори награди във втората възрастова група и две трети места във трета възрастова група.

    Ето и наградените участници:

 

1 възрастова група: от 0 до 5 години

1 м. Валерия Господинова

2 м. Радослава Манчева

3 м.Йоанна Борисова

2-ра възрастова група: от 6 до 12 години

1 м. Ивелина Стойчева

2 м. Цветомира Петкова, Зорница Златева и Маги Михайлова

3 м. Кристиян Симов

3-та възрастова група – 12-18 години

1 м. Пламена Петкова

2 м. Деница Генова

3 м. Преслава Петрова и Елена Петрова.

Всички участници получиха награди от детски парти център Galleria Тон бонбон, от SugarLand, от CINEMA CITY, от City Toys и от книжарница „Хермес“.

Награди за родителите на децата, демонстрирали най- атрактивни Halloween костюми- билети за оперно представление , подари Държавната опера в Стара Загора.

В паузите на конкурса и по време на отговорната и тежка работа на журито, за емоцията и доброто настроение на публиката и посетителите в Mall Galleria Стара Загора, се погрижиха невероятните малки танцьори от танцовата школа „Киара –Н“ на казанлъшкото читалище „ Искра – 1860″, с ръководители Антония Каярова и Николай Тенев. Техните виртуозни изпълнения на валс, танго и джай обраха овациите на публиката .

За малките танцьори от Казанлък това беше първо участие на сцената на Mall Galleria Стара Загора.

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram