Мартенското танцово събитие за България отново е в Mall Galleria Стара Загора

За трета поредна година Mall Galleria Стара Загора е любезен домакин на танцовото събитие на март в България. На 23 и 24 март Търговският център отваря гостоприемно врати за Третия Национален Салса конгрес. Форумът се провежда с партньорството на „Пампос Денс Център“- София.
В продължение на два дни Mall Galleria Стара Загора ще посрещне най- добрите салсероси от страната и Европа. Танцьори от елитни клубове в страната и танцьори от Гърция, Румъния и Сърбия ще пленят публиката с танцовите си умения. Чаровното домакинство на Mall Galleria е поделено с гост звездата и водещ на танцовия форум Пампос Агапиу.
В горещата танцова фиеста ще се включат над 100 танцови делегати, предлагайки на публиката страстни танци, добро настроение, изненади, безплатни уроци и шоу изпълнения от едни от най-добрите инструктори по танци от България и чужбина.
В „конгресната“ програма организаторите на танцовото събитие на месеца в България – са предвидили танци за различни вкусове и почитатели на латиномузиката. За целта на различни места в Mall Galleria ще се танцуват салса, бачата, ретро и диско, хип-хоп, и всичко останало, което създава настроение и нови приятели. Само на 23, от 19:00 часа и на 24 март, от 16:00 часа в Mall Galleria Стара Загора – Трети Национален Салса конгрес! Този уикенд най- големият дансинг на България е в Mall Galleria Стара Загора!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram