Мария Гинева и Работилничка „Бисквитките“ с престижна награда и признание от Forbes

С „Награда на публиката“ са отличени изпълнителният директор на сдружение „Бъдеще за децата“ Мария Гинева и социалният проект на организацията „Работилничка „Бисквитките„. Новината сподели от личния си профил самата Гинева, след приключилата в София церемония по награждаването на най-успешните български предприемачи за 2024 г.

„Благодарим на всички, които ни подкрепиха! Благодарим на клиентите на на близките и приятелите ни, че гласувахте“, написа Мария Гинева.

Forbes DNA of Success Forum & Awards 2024 е едно от най-значимите събития за предприемаческата система в България и региона. Успешни българи, които са създали мултимилионни компании на световния пазар, както и млади предприемачи, които тепърва тръгват по трънливия път на бизнес начинанията, са част от събитието тази година.

Наградата на публиката няма състезателен характер и не е базирана на оценките на журито на Forbes DNA of Success.  Тя се връчва на кандидата, събрал най-много гласове от аудиторията на Forbes. Всеки имаше възможност да гласува за кандидата, за когото смята, че е най-подходящ да спечели. 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *