Кражби в Казанлък и региона

Ds olil

На 12.10.т.г. в Районно управление «Полиция» – Казанлък е получено съобщение от 65 годишен казанлъчанин, за това че след взломяване на вратата на входа на бл. 101, разположен на ул. «23-ти Пехотен Шипченски полк», е извършена кражба на : два чугунени радиатора с тегло около 150 кг., негова собственост, съхранявани до стълбището на партерния етаж. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» – Казанлък.

На 12.10.т.г. в Районно управление «Полиция» – Казанлък е получено съобщение от 69 годишен казанлъчанин, за това че след срязване решетките на прозореца към избеното помещение на къщата му, разположена в с. Хаджидимитрово, е извършена кражба на медна тава, 30 литров меден бакър и около 50 кг. картофи. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» – Казанлък.

На 12.10.т.г. в Районно управление «Полиция» – Казанлък е получено съобщение от 66 годишен казанлъчанин, за това че след взломяване на входната врата е проникнато в избеното му помещение, разположено на ул. «Сливница» № 20, откъдето е извършена кражба на 60 л домашна ракия. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» – Казанлък.

На 12.10.т.г. в Районно управление «Полиция» – Казанлък е получено съобщение от 66 годишен мъж от с. Ръжена, за това че след демонтиране на дървена двукрила врата на складовото помещение, разположено в двора на кооперацията на селото, е извършена кражба на 600 кг. пшеница, от които 380 кг. били в десет чувала. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» – Казанлък.

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram