Коледни базари по Виенски стягат в Стара Загора и Бургас

Ds olil

Най – големите коледни базари, простиращи се на площ от над 20 хиляди кв. метра и предлагащи огромно разнообразие за избор на коледни подаръци тази година, ще са на територията на Бургас и Стара Загора. Техни любезни домакини и организатори ще са двата големи мола – Mall Galleria Стара Загора и Mall Galleria Бургас .

Амбицията на организаторите и домакините е тези базари да надминат по блясък и разнообразие прочутите Виенски коледни базари.

Коледните изложения – базари ще обхванат най- празничния период в българския календар – от Никулден – 6-ти декември до Ивановден – 7-ми януари. В този период близо 1 милион души, живеещи на територията на двата големи търговски центъра и гостите на Бургас и Стара Загора и в населените места край тях, ще имат възможност да закупят най – красивите и оригинални, ръчно изработени подаръци за своите близки. Общо 460 ще са щандовете в двата Мола, предоставящи тази възможност за всички посетители и клиенти.

Само на територията на Mall Galleria Стара Загора ще бъдат построени общо 206 щанда, 36 от които вътре в търговския център. Останалите 170 ще са южния паркинг. 256 ще са търговските щандове на територията на Galleria Бургас.

На тях своята продукция ще могат да покажат фирми – производителки, както и търговци на козметика, ръчно изработени изделия, играчки, коледни елхи, цветя, декорация и опаковки, сувенири, картини и художествени продукти, бижута, керамика, традиционни китайски (или друг) порцелан и фенери, гоблени и плетива, ръкавици, шалове, спортни стоки, аксесоари за дома, храни и напитки, мед, билки, сладкарски изделия, лозаро-винарски продукти, бира и др.

Организаторите предоставят и специално място за промо щандове на

търговци на дребно, производители на ръчно изработени изделия,

както и различни занаятчийства.

За всички участници управата на двата мола в Стара Загора и Бургас предоставя експозиционните щандове, които са с размери , 1.60 х 80 м. ток, интернет, безплатна украса на самите щандове, склад, поема се и предварителната реклама на базара по радио, билборди, преса и други.

Паралелно с това по време на коледните базари всеки ден на територията на двата големи търговски центъра за посетителите ще има безплатни интересни атракции, концерти, коледни спектакли и други забавления.

Пищната коледна украса на територията на двата търговски центъра, на стойност над 300 хиляди лева, допълнително е гаранция за добро настроение по време на посещенията на коледните базари в Mall Galleria Стара Загора и Mall Galleria Бургас.

Освен новите щандове, построени по време на коледните базари, в двата най- нови мола и големи търговски центъра в Бургас и Стара Загора, за всички клиенти и посетители совите нови зимни колекции и коледни предложения представят световно известните марки:

ZARA, BERSHKA, STRADIVARIUS, PULL&BEAR, CINEMA CITY, MISS SIXTY, RESERVED, HUMANIC, DM,DEICHMANN, NIKE и др.

Цената на предлаганата изложбена площ в Mall Galleria Стара Загора за един щанд е 119 евро, без ДДС за целия период от 6 декември 2012 – 7 януари 2013. В тази цена са включени също и готов щанд, склад и сметки за електричество, интернет. За изложбената площ в Mall Galleria Бургас цената е 150 евро, без ДДС за същия период.

Желаещите да участват изложители – фирми, търговци, занаятчии, производители могат да получат повече информация за базара и своето участие на следните телефони:

за Mall Galleria Стара Загора телефон +359 885 696 804 – Добромира Петрова, или

имейл d.petrova@galleriasz.bg .

Записвания за Mall Galleria Бургас: на телефон +359 882 505 016 –Венеана Мармарова, имейл veneana.marmarova@galleriaburgas.bg

Крайният срок за записване е 14-ти ноември.

Най – добрата гаранция за една щастлива Коледа и успешна, весела Нова година този сезон ще е с марката на Mall Galleria в Стара Загора и Бургас.

А най – добрата реклама и атестация за всеки уважаващ себе си бизнес, търговец или творец, е да покаже продукцията си на невероятните коледни базари на Galleria Стара Загора и Бургас.

Повече информация за тях може да намерите и на: 

http://www.galleriasz.bg/bg/news/

http://galleriaburgas.bg/

 

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram