Коледен бал с награди и много изненади сътвориха дуетите на Клуб „Роза“

Ds olil

КСТ „Роза“ отбеляза с коледно тържество последната за годината концертна проява на грациозните „рози“ . В „коледния бал“ взеха участие всички танцови двойки, представящи клуб „Роза“ и треньорите си Петя и Ваня Радеви по състезанията. Сред най-активните състезатели на клуба са и главните участници в празничната вечер – двойките Атанас Русев и Симона Янева, Калоян Бялков – Симона Семова и Анна Мария Хънтова – Цветозар Благоев.

В поредицата от турнири, които за спортистите на Клуб „Роза“ стартират през пролетта и продължават и през студените месеци на 2012г., треньорът Петър Радев винаги е окуражавал своите възпитаници. Всеизвестно е, че от школата на фамилия Радеви тръгват спортните кариери на утвърджаващи се в средите на този популярен и красив спорт млади треньори.

Гости на коледното тържество бяха представители на Община Казанлък – зам. кметът Лилия Цонкова, зам. председателят на Общинския съвет Нено Влайков, председателят на ПК по образование, младежки дейности, спорт и туризъм Радиана Стефанова, родители и приятели на клуба. С предметни награди от вечерта си тръгнаха най-успешните танцови дуети за 2012г.- Наско Русев и Симона Янева, Калоян Бялков и Симона Семова, Стоян Петров и Десислава Тенева и Иван Томов и Румина Курдова. Това са двойките, като преминаха в по-горни класове.

След кратка пауза, от януари, малките спортисти ще се върнат в залата за тренировки в ОДК „Св. Иван Рилски“, тъй като състезанията при тях се възобновяват през месец март.

М. Ганева

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram