Коледен бал за грациозните „рози“ на Петър и Ваня Радеви

На 19 декември от 19 часа и 30 мин. ще започне традиционния коледен бал на Клуба по спортни танци „Роза“ с треньори Петър и Ваня Радеви. На благотворителната вечер ще бъдат събрани средства, които ще бъдат вложени в обучението на децата. Всички танцови двойки на клуб „Роза“ ще направят своето заключително представяне пред публика, показвайки голяма част от танцовата програма, с която са се представяли в турнирите през годината. 
И тази година клубът има свой представител в отличените 10 спортисти на Община Казанлък за 2012г. Това са младежките национали Атанас Русев и Симона Янева, които за трета поредна година спечелиха Купа България на БФСТ при танцовите двойки на „стандартни танци“. Дуетът участва и във Световното първенство по спортни танци „стандарт“, което се проведе в австрийския град Шладминг.
Русев и Янева завършиха с 39-то място при младежите. Симона е деветокласничка в СОУ „Екзарх Антим І“, а паркетният й партньор е с година по-голям и учи в Природо-математическата гимназия в Казанлък.

 М. Ганева

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram