Кметът Иса Бесоолу с поздрав по повод Международния ден на възрастните хора

Ds olil

Днес е 1 октомври – Международен ден на възрастните хора. Ден, утвърдил се в годините, като празника на хората от третата възраст, от които все още продължаваме да се учим.

Щастлив съм, че днес отново имам честта и удоволствието да Ви поздравя с Вашия празник, скъпи пенсионери, като Ви желая да сте много здрави, да не се отказвате пред трудностите и да гледате ведро напред. Никога не забравяйте това, което сте завещали на всички нас, защото то е едно огромно богатство от човещина, морални ценности и силен дух!

Уроците от Вашия житейски път в годините не спряхте нито за миг да ни предавате, което е още едно доказателство, че днес, повече от всякога, всеки от нас трябва да признае заслугите Ви за развитието не само на селата и града, на цялата община Павел баня, но и на България. Бъдете все така активни хора, както в личен план, така и в обществения живот на нашите села и Павел баня.

Нека винаги срещате разбиране от своите съграждани и уважението, което безспорно заслужавате! Както до сега, така и занапред, ще продължа да Ви помагам, като разчитам на Вас, че заедно ще развиваме нашата община. Бъдете живи и здрави!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *