Катастрофа в източното – снимки./обновена/

Малко преди 17-сет часа на 26-ти март, тежка катастрофа стана на бул. Ал. Батенберг в източното близо до кръстовището за EVN . Рено сценик, със сливенска регистрация, управлявано от близо 35 годишна жена , пътуващо в източна посока, преминава през градинките, навлиза в насрещното движение и се блъска челно в бетонната ограда на  EVN. Пострадала, но без опастност за живота е близо 35 годишна жена, която бе откарана от екип в спешна медицинска помощ за преглед.
При катастрофата изцяло смазана е предницата на колата, забила се в бетонната ограда. Жената е пътувала с колан, задействали при удара са въздушните възглавници на автомобила.
Една от причините, според свидетели е превишената скорост на движение на реното. Другото обяснение е, че изненадващо пред него е спряла кола, за да избегне удара жената завърта рязко волана, преминава през градинката между платната, навлиза в насрещното движение и се удря в бетонната ограда на енергото.
Само щастлива случайност е причината да няма по-сериозен инцидент.
На по – малко от 10 метра от мястото на удара се е движел велосипедист, пред който е станал инцидента. Самият той е изключително уплашен от удара и основен свидетел на инцидента.
 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram