Йога инструктор от Казанлък стана първа подгласничка на Мисис България

Ds olil

33-годишната казанлъчанка Славяна Драгнева си тръгна с признание и награда от конкурса за Мисис България 2022. Събитието се проведе в София и бе организирано от Меги Савова, която е и собственик на правата за провеждането му в България. Изборът бе между 300 красавици, като на два кръга участничките бяха редуцирани до 30, а след това 13 финалистки се бориха за титлите „Мисис България Universe”, „Мисис Бългaрия Europe”, „Мисис България World”, и „Мисис България Interяnational”.

Славяна Драгнева е йога инструктор, обича да учи и да се развива, а последната й научна титла е доктор (на неикономическите науки). Има собствен бизнес в Казанлък, а в свободното си време се занимава с йога. В момента е инструктор по Йога за деца и Въздушна йога.

Ето и кои са останалите красавици, отличени в 24-то издание на националния конкурс за омъжени жени „Мисис България 2022“.

Титлата Майка на България бе присъдена на Теодора Герчева- 33 години. Майка на три деца – Обича да прекарва свободното си време със семейството, да пътува и да посещава нови места .

Мисис България International – Мани Вартан – 33 години Пловдив. По образование магистър филолог и психолог ,преподавател по български език и литература. Владее 4 езика.

Мисис България Europe – Гергана Станчева на 26 години от Ямбол. По нейна идея се създават пейки за по-удобно кърмене и преповиване на бебета в град Ямбол.

Мисис България World – Ива Недялкова на 26 години. Носителка на титлата Лейди България 2018 г. По образование юрист, но работи като мениджър в най-голямата лайфстайл верига у нас.

Мисис България Universe – Оксана Желяпова от Варна. Завършва с отличие висше образование юрист по международно и криминално право. Каузата й е да се сплотят бесарабските българи и да се създаде благотворителен фонд за децата, които искат да учат и живеят на родна земя.

Конкурсът подкрепи кампанията за изработване на перуки за онкоболни деца на Магама и кампанията за стволови клетки на малката Лили, която е с диагноза аутизъм.

Годишната кампания на носителките на титлата Мисис България тази години си постави за цел да запознае и популяризира красотите на България. Специален гост на събитието бе Вероника Ахмед- Mrs. Universe Middle East 2021.

Източник: big1.bg

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram