Информационен бюлетин ОДМВР Стара Загора за 01 април 2014

Ds olil

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора е образувано едно бързо полицейско производство и са регистрирани четири престъпления.

Бързо полицейско производство
На 31 март е започнато бързо полицейско производство срещу А.А. на 20 години от Стара Загора за това, че управлява по ул. „Христо Димов“ в Стара Загора л.а. „Опел Тигра“ под въздействието на упойващи вещества – амфетамин и метамфетамин.

По-характерни престъпления
На 31 март в РУП – Чирпан е получени сигнал от 35-годишна жена от Чирпан, която заявила, че от местна дискотека в града неизвестно лице е извършило кражба на мобилен телефон и 20 лв. от дамската чанта дъщеря й.
На 31 март в РУП – Раднево е получен сигнал за кражба от къща в с. Любеново. Потърпевшият заявил, че за времето от 13 февруари до 31 март неизвестно лице е отнело от дома му медна пръскачка и три медни казана.
На 31 март във Второ РУП – Стара Загора е получен сигнал за кражба от апартамент. На място е установено, че неизвестно лице е извършило кражба от апартамента на потърпевшия в кв. „Три чучура – север“ на около 20 грама златни накити.
На 31 март в Първо РУП – Стара Загора е получен сигнал за кражба от склад в с. Дълбоки. Установено е, че неизвестно лице е извършило кражба от там на електрожен, газов резак, компресор, около 80 л дизелово гориво, 20 чувала със слънчогледово семе и други вещи.

ПТП
На 31 март около 11:45 ч по ул. „Генерал Делчев“ в Стара Загора в посока изток-запад се е движил л.а. „Фолксваген Пасат“, управляван от А.Н. на 48 години. Северно от жилищен блок на ул. „Армейска“водачът предприел маневра завой в обратна посока, не пропуска движещия се в лявата лента зад него „Ситроен Берлинго“, управляван от П.Т. на 51 години и го блъска. От удара е пострадала пътуващата в „Берлинго-то“ 38-годишна жена, която е получила комоцио. Настанена е за лечение, без опасност за живота. Пробите на двамата водачи за употребата на алкохол са отрицателни.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram