Информационен бюлетин ОДМВР Стара Загора 7 януари 2014

Ds olil

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора са са регистрирани пет престъпления. В заведението за отрезвяване са настанени шест лица.

По-характерни престъпления

На 7 януари във Второ РУП – Стара Загора е получен сигнал от 84-годишен старозагорец, който заявил, че във входа на блика, в който живее на ул. „Стефан Стамболов“ в Стара Загора неизвестно лице със сила му отнело то джоба на якето 60 лв.

На 7 януари в РУП – Гълъбово е получен сигнал за кражба от трафопост, намиращ се в с. Априлово. На място е установено, че неизвестно лице за времето от 2 до 7 януари е проникнало в трафопоста и е източило от там намиращите се в него 190 л трансформаторно масло.

Сигнал за кражба то апартамент е подаден във Второ РУП – Стара Загора на 7 януари. Потърпевшата заявила, че неизвестно лице е проникнало в жилището й е извършило кражба от там на около 7 грама златни накити, 180 евра и 220 лв.

На 7 януари във Второ РУП – Стара Загора е получен сигнал за кражба от вила в с. Борилово. Потърпевшият заявил, че за времето от 5 до 7 януари неизвестно лице е проникнало в стая на новостроящата се къща и е отнело двуоперационна машина (абрихт с циркуляр).

В Първо РУП – Стара Загора на 7 януари е получен сигнал за кражба от трафопост на ул. „Августа Траяна“ в Стара Загора. Установено е, че неизвестно лице е отнело от там 8 проводника с дължина по 7 м всеки.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram