Информационен бюлетин ОДМВР Стара Загора 10 ноември 2013

Ds olil

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора е образувано едно бързо полицейско производство, разкрити са две престъпления и е регистрирано едно. В заведението за отрезвяване са настанени две лица.

Бързо полицейско производство

На 11 ноември е започнато бързо полицейско производство срещу 27-годишния А.А. от Стара Загора за това, че управлява в Стара Загора л.а. „Форд“ след употребата на алкохол – 1,37 промила.

Разкрити престъпления

На 10 ноември полицейските служители от РУП – Чирпан извършиха претърсване в л.а. „Ауди 80″, управляван от С.Т. на 36 години от с. Ценово, при което намерих а иззеха: ловна пушка надцевка“Gulcen“ и ловни патрони с различен калибър – 13 броя. С.Т. е задържан за срок до 24 часа в полицейското управление.

На 10 ноември полицейски екип на Второ РУП – Стара Загора задържа 21-годишния Д.Б. и 20-годишния К.У.. При извършен обиск у Д.Б. е открито найлоново топче със около 1 грам суха тревиста маса – канабис. Двамата старозагорци са задържани за срок до 24 часа.

По-характерни престъпления

На 10 ноември в Първо РУП – Стара Загора е получен сигнал от 37-годишна старозагорка, която заявила, че от паркирания й на ул. „Ст. Сливков“ в Стара Загора т.а. „Мерцедес“ е извършена кражба на акумулатора на автомобила.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram