„Избери кауза и промени Казанлък” с нови 3 каузи за декември

Ds olil

След като само преди седмица Киара – Н, спечелиха ноемврийските гласове на казанлъчани и скоро ще получат  настилката за състезания, идва  ред и на декемврийските  каузи. Кампанията е на Борис Кърчев – управител на БиБиСи Кейбъл.

Всеки абонат на БиБиСи Кейбъл може да даде своето предпочитание само веднъж и само за една от тях до края на декември.

Каузата, която събере най-много гласове ще бъде реализирана – с финансовата и организационна подкрепа на Борис Кърчев и екипа на Промени Казанлък

В най- празничния месец рамо до рамо застават два клуба и една школа.  Всеки един от тях има своите фенове

Първата кауза е за „Закупуване на вокални кондензаторни безжични микрофони за Вокална група „Искрица”. Вокална група „Искрица „ е създадена през 1995г.с ръководител Стефка Денева. През нея са преминали над 700 деца-певци. Много от тях и до днес се занимават професионално с музика, някои от тях имат участия в редица музикални и телевизионни проекти, сред които X Faktor , Music Idol и  Гласът на България. Децата от школата на Стефка Денева са неизменна част от културния живот на Казанлък. Няма общински, читалищен или фирмен празник, на който  да не са участвали с техните детски, но професионални изпълнения от целия спектър на детската, забавната и авторската песен.

За гласовете на казанлъчани ще се борят и ФК”Розова долина”, чиято кауза е „Осигуряване на отопление  за съблекалните на ФК „Розова Долина”. Липсата на отопление и наличието на влага в съблекалните, поощрява футболистите да изпратят писмо с молба за закупуване на отоплителни уреди за техните съблекални.

 

Третата кауза е „Оборудване на шахове, фигури и табла за Шахматния казанлъшки клуб”  на Петранка Драганова треньор  към клуба по шах в Казанлък. „Научи шах и стани човек” е максимата в живота на един от най-добрите треньори в града на розите, Петранка Драганова. Отдала е живота си на шаха и е избрала Казанлък за сбъдване на мечтите си. В момента община Казанлък, сбъдва тази за ремонт на клуба. Това което не достига са именно нови шахове, фигури и дъски за вече обновения клуб.

 

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram