„Златният“ учител Тео събира бригада за почистване след ремонт на школата по физика

От Фондация Тео приканват доброволци, които могат да се включат за разчистване на помещенията, в които се водят занятия на школата по физика. Акцията е на 5 октомври, събота, в „Лабораторията“ на ул. „Вожели“ в гр. Казанлък. „Вместо занятие, организираме доброволческа бригада за почистване и нареждане на мебели, след приключил ремонт. Всеки доброволец е добре дошъл да се участва. Очакваме от Казанлък да се съберат достатъчно хора, така че, ако не сте от града, няма нужда да пътувате. Предварително благодарим на всеки пожелал да се включи!“, посочват от Фондацията.

Залата за обучение се намира срещу входа на казармата, а занятията се провеждат всяка събота от 8:30 ч., като обучението включва всички възрастови групи ученици и е напълно безплатно.

От 12.10.2024 /събота/ ще бъдат възобновени ежеседмичните школи по физика, заявяват от Фондация „Тео“. По време на занятията, Теодосий Теодосиев и неговия екип подготвят ученици от Казанлък и цялата страна, не само за участие в състезания и олимпиади по физика, но и за успешно приемане и следване в български и чужди университети по природни, технически и научни специалности.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *