За провеждането на купата по колоездене “Долината на тракийските владетели” се затварят няколко улици

На основание чл. 44, ал. 2 от Закона за местното самоуправление и местната администрация, чл. 9, ал. 3 от Закона за пътищата и във връзка  със състезание по колоездене за купа „ Долината на тракийските владетели“ и писмо вх. № 40-30-6/30.04.2024г. от колоездачен клуб „ Лястовица – 1905“  гр. Казанлък.

РАЗПОРЕЖДАМ:

1.  Да се въведе временна забрана за обществено ползване на бул. „ Розова долина“, в участъка от кръстовището с бул. „ 23-ти Пехотен Шипченски Полк“ до кръстовището с ул. „ Бачо Киро“. Този участък да бъде затворен за движение, спиране и паркиране на пътни превозни средства.

1.2. Да се въведе временен режим на движение на МПС по обходните улици: бул. „Княз Александър Батенберг“ на изток  и ул. „ Христо Ботев “ на юг и север, към съществуващата улична мрежа в  гр. Казанлък.              

2. Да се въведе временна забрана за обществено ползване ул. „Пейо Яворов“, в участъка от кръстовището с бул. „ Розова долина“ до паркинга зад Универмага. Този участък да бъде затворен за движение на пътни превозни средства.

2.1. Да се въведе временен режим на движение на МПС по обходните улици: бул.                       „ Княз Александър Батенберг“ към ул. „ Хаджи Димитър “ на юг към  съществуващата улична мрежа в  гр. Казанлък. 

3. Да се въведе временна забрана за обществено ползване  на ул. „ Иван Вазов“, в участъка от кръстовището с ул. „ Петко Стайнов“ до кръстовището с бул. „ Розова долина“.  Този участък да бъде затворен за движение, спиране и паркиране на пътни превозни средства.

4. Срок на действие на временната забрана за обществено ползване – от 09.00 часа до 15:00 часа на 26.05.2024г./ неделя/.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram