Живка Аладжова: За мен е чест днес да Ви поздравя и да Ви пожелая здраве, сили и късмет!

Ds olil

Областният управител Живка Аладжова присъства на промоцията на випуск 2013 на Аграрен факултет при Тракийски университет. Промоцията се проведе в Аулата на Медицински факултет. Дипломираха се бакалаври и магистри със специалности зооинжинерство, аграрно инженерство, рибовъдство и аквакултури, агрономство, екология и опазване на околната среда. Приветствие към младите дипломанти отправи Живка Аладжова – Областен управител на област Стара Загора.
За много от Вас не е тайна, че самата аз съм завършила зооинженерство в Аграрен факултет. За мен е чест днес да Ви поздравя и да Ви пожелая здраве, сили и късмет! От тук започва Вашата реализация. Развитието на така важния аграрен сектор е във Ваши ръце. Ние изключително разчитаме на придобитите Ви знания и желанието да се реализирате по-най добрия начин, обърна се към дипломантите Областният управител. По традиция, продължи тя, българинът е свързан със земята. За нас от векове тя е свещена. Вие, младите еколози, зооинженери, аграрни инженери и агрономи сте тези, които ще се грижат за това хората, земята и природата да останат в хармония. Тя пожела на абсолвентите да бъдат дръзки и да мечтаят.
И тази година на отличниците получиха дипломите си, заедно с награди от различни институции. Областният управител подари на Севгинар Нихат, магистър по зооинженерство алманах «Стара Загора област – бъдеще и настоящее» и пожела тя да реализира успешно мечтите си.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram