Дeмонстрации на пожарна техника ни очакват в Седмицата на пожарната безопасност

Ds olil

Във връзка с традиционното провеждане на  „Седмица на пожарната безопасност”, както и честването на професионалния празник на служителите от Главна дирекция Пожарна безопасност и защита на населението- 14 септември, в Районна служба Пожарна безопасност и защита на населението- Казанлък ще бъдат проведени „Дни на отворените врати“ за посещения от граждани. 

Събитията ще са всеки ден в периода от 09.09 до 15.09.2024 г. от 08:30 ч. до 17:30 и ще се проведат демонстрации за гражданите на пожарна техника и възможностите на РСПБЗН – Казанлък за действия при ликвидиране на различни по характер произшествия, както и популяризиране на доброволчеството, и разясняване на възможността за обучение на доброволци. 

Организирано е и представяне на пожарна техника и нейните тактико-технически свойства – от 09:00 до 17:00 ч. на 10.09.2024 г. в гр. Казанлък, бул. „Розова долина“ № 6 – пред сградата на Общинска администрация.

На 11.09.2024 г. от 17:00 ч на  ул. „Старозагорска“ № 22 – в двора на Пожарната, ще се проведе демонстрация на действия при пътно-транспортно произшествие и действия при битови пожари.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *