Драгомир Стойнев и Румен Петков се срещнаха със социалисти и симпатизанти в Стара Загора

„Единството в целите и единството в действията идва естествено, когато има идейно единство и усещането за еднаква политическа природа. Социалистите се обръщаме най-често към миналото си, защото имаме такова и от него може да се черпи много“. Това каза Драгомир Стойнев, водач на листата на БСП-ОБЕДИНЕНА ЛЕВИЦА В 27-МИР Стара Загора, който заедно с Румен Петков – председател на АБВ, участва в среща на социалисти и симпатизанти в Стара  Загора.

Румен Петков отбеляза силната и ефективна работа на Драгомир Стойнев за региона в предишни години, когато също беше избран като народен представител от старозагорската листа на левицата:

„Подкрепата за БСП-ОБЕДИНЕНА ЛЕВИЦА и за Драгомир, всъщност е бъдеще за Стара Загора. Защото останалите и продаваха, и предаваха интересите на заралии и в енергетиката, и в селското стопанство, и в науката. Най-добрите за Стара Загора години са тогава, когато Драгомир беше депутат от Стара Загора. С подкрепата за него, добри години за Стара Загора предстоят“.

Участниците бяха категорични, че ако трябва да се говори за експертност – лявото пространство е носител на най-голям потенциал и опит. Процесът на обединение показва и зрелостта на основните леви партии в България, то е и знак към останалите политически партии.

Националната сигурност, стабилността в енергетиката и необходимостта държавата да се управлява дългосрочно, а не на проектен принцип, бяха другите теми на разговора, който се състоя в сградата на БСП в Стара Загора.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *