Добрин Добрев от Казанлък със заявка да спечели „Игри на волята“

Ds olil

22-годишният шампион по калистеника и състезател по стрийт фитнес Добрин Добрев е сред най-добре подготвените участници в шестото издание на хитовото реалити „Игри на волята“, което вече стартира в българския ефир.

Добрин се състезава в жълтото племе на „Гордите“, а в надпреварата вече влязоха 24 участници, които ще се борят за наградата от 100-те хиляди лева.

Казанлъчанинът е възпитаник на ПГ „Иван Хаджиенов“, а извън спорта се занимава с монтаж и сглобяване на мебели. Връх в неговата състезателна кариера е европейската титла по стрийт фитнес от първенството в Амстердам, Хонландия през 2023 г. Казанлъчанинът печели първото място, в категория над 70 кг. Има и трето място от Световна купа в Латвия и трето място от световно първенство при мъжете. Малко преди това Добрин предлага брак на половинката си Йоана Велева, която също е шампион по калистеника. Заради участието си в предаването обаче, се налага сватбата да почака.

Добрин се смята се за изключително подготвен както физически, така и психически за играта и възнамерява да грабне крайната победа.​

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *