Денят на машиностроителя празнуваха във фирма без конкуренция в Крън

Денят на машиностроителя празнуваха и работещите в единствения по рода си у нас Завод за пружини в Крън. Фирмата е без конкуренция на българския пазар, в нея работят повече от 300 души

 15 милиона лева са инвестициите в производството в акционерното дружество през последните 15 години. Заводът за пружини реализира уникална продукция без аналог на пазара у нас. Във високотехнологичния цикъл на производството са заети близо 350 души не само от Крън и Казанлък, но и от съседните села. Още от 2000 година фирмата притежава единствения в България патент за бодлива спирала. Освен иновативните технологии мениджмънтът на завода реализира и социални придобивки за работниците. Предприятието притежава собствени механична и химична лаборатории и разполага с висококомпетентен инженерен екип. Днес заедно празнуваха по традиция работниците и мениджърският екип, начело на който са Александър Минчев, Иван Видев и Стефан Манчоров.

Кръшно хоро и мирис на скара подправиха празничното настроение по български. Според мениджърите на Завода за пружини него ще го има още много години напред, предвиждат се нови инвестиции, освен в реализацията на специфичните изделия, но и в социално отношение в полза на работещите.

SM Krun

12092762_915244145191541_1938876252_n

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram