Две жени загиват в черния Мерцедес

Ds olil

Истинска черна прокоба тегне над черния Мерцедес на Института по розата в Казанлък.

На 31-ви март 2014 при тежката катастрофа на автомагистрала Тракия загива проф. Лилия Кръстева.

През 2007 година в същия автомобил загива друг служител на института, дама която носи същата фамилия Златка Кръстева.

Катастрофата тогава става извън България и в колата е бил проф. Недко Недков, към него момент ръководител на института. При катастрофата всички оцеляват, но Златка Кръстева, загива на място.

Мерцедесът е ремонтиран след катастрофата. Проф. Лилия Кръстева е разпоредила да се направи ремонт на колата и макар и старо немското возило е било в добро техническо състояние.

Най-вероятно при инцидента на автомагистралата верижната катастрофа тръгва от мерцедеса на института. Мъгла дим от пожар и високата скорост са причината за многото инциденти на пътя тогава. В Института по розата в Казанлък, мнозина коментират и шофьорът Георги, който бил доста сприхав. Преди инцидента на път към Пловдив, проф. Кръстева дори е търсила, кой да я закара, защото Георги карал много бързо.

Черният Мерцедес вече няма да взема жертви, тъй като автомобилът е буквално смазан.

Други считат, че безброй многото абсурдни клетви на част от работещите  в института, както и поставеният празен ковчег по време на протестите са предизвикали съдбата, но черните прокоби можели да се разпространят сред работещите там, което притеснявало част от тях.

 

снимки:http://www.plovdiv24.bg/

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram