Галина Стоянова: Казанлъчани ни дадохте силата и увереността четири години да работим упорито

Залата в Дома на културата в Казанлък се оказа тясна за всички онези, които за пореден път гласуваха доверие на Галина Стоянова – първата жена-кмет в историята на града и кандидат за градоначалник втори мандат от ПП ГЕРБ. На тържественото откриване на предизборната кампания бе представена листата на ГЕРБ от 37 кандидати за общински съветници и 17 кандидати за кметове на населени места. И както самата Стоянова подчерта: „Все личности авторитети, които знаят как да реализират идеите си, а хората да получат най-доброто за мястото, където живеят. Личности, които знаят как да постигнат успех. Личности – професионалисти, доказали се във всички сфери на обществения живот.”

Първата дама – кмет на Казанлък благодари за гласуваното доверие през четирите години на мандата й: „На практика, Вие съставихте екипа за управление на Община Казанлък. Вие, казанлъчани, ни дадохте силата и увереността да работим упорито четири години за развитието на нашата Община, затова и видимите резултати са налице, затова и върнахме самочувствието на Казанлък. Днес заставаме пред вас, за да поискаме още по-силна и по-убедителна подкрепа, защото виждаме в очите ви удовлетвореността от свършеното.”

Галина Стоянова не скри, че има още много какво да се направи за развитието на Общината, за да бъдат градът и населените места с: още по-качествена инфраструктура, по-добро образование с фокус върху електронната платформа, още по-зелена градска среда, още по-добра инфраструктура на индустриалната зона, за да може бизнесът и бъдещите инвеститори да чувствам увереност, че Казанлък е тяхното място за развитие с добра бизнес среда. „Да направим така, че нашата Община да върви напред и нагоре! Победата на Казанлък е победата на ГЕРБ, а победата на ГЕРБ е победата за нашия Казанлък!”, заяви още Галина Стоянова.

 

Видими резултати за Община Казанлък! Изборът е един – номер 19 в бюлетината!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

Пресцентър ГЕРБ-Казанлък

1511 (1)09

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram