В Павел баня перат чаршафи с минералната вода

По официална информация Специализираните болници за рехабилитация, които имат клон в Павел баня, използват минералната вода, предназначена за лечебни цели за изпиране на спалните си комплекти.

Независимо, че активният туристически сезон отдавна започна, в курортния град продължава да стои проблемът с използването на хигиенната градска баня. Тя е под шапката на Специализираните болници за рехабилитация – клон Павел баня. Много летовници в Павел баня изразяват недоволството си от режима, който е въведен, при използването на минералната вода, както и съкратеното работно време на банята. Те споделят още и че хигиенните басейни са пълни само до половината.

Към Pavelbanya.eu постъпиха сигнали от загрижени граждани и собственици на места за настаняване, които коментират, че почиващите си тръгват по-рано от плануваното, разочаровани от неприятната ситуация с градската баня. Pavelbanya.eu изпрати веднага запитване относно създалата се ситуация до директора на СБР в София. След неколкократни прехвърляния се получи информация само от оперативни служители в Павел баня.

Запознати коментират, че при такива условия за ползване на минерала вода, лесно може да се реши проблема с отоплението на читалището през зимата.

А иначе плажните комплекси в курорта отчитат висока посещаемост, но фона на тези проблеми./Интернет вестник Павел баня/

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram