В листата ни с кандидати за народни представители от ДПС в област Стара Загора, на която водач е Халил Летифов, е и Силвия Иванова

В гр. Крън винаги сме посрещани добре. Помагали сме много на развитието на градчето и то най вече в подобряване на образователната и пътната инфраструктури.

✔️ Погрижили сме се и за подобряване на градската среда.

✔️ В годините не сме забравяли хората там и решаването на въпросите, които за тях са на дневен ред.

ДПС – #заедносхората

✅
💡

Със съдействието на ДПС миналата година в Крън беше подменен 640 метра водопровод, а ул. “Освобождение” вече е асфалтирана; сградата на местното училище е санирана. ☑️ Още ред други проекти са реализирани с помощта на ДПС и личната ангажираност на зам.-председателя Халил Летифов, който никога не е безучастен към проблемите на населените места, независимо дали са малки или по-големи.

📌✅👉🏻Още един пример за съпричастност и решаване на дългогодишен проблем от съществено значение за безопасността на хората:

🛣️ През септември 2023 г. г-н Летифов настоя за изграждането на кръгови кръстовища за обезопасяване на участъка по път I-5 Казанлък – Шипка, както следва: кръстовище между път II-56 и I-5 гр. Шипка и кръстовище на път I-5 между гр. Крън и село Хаджидимитрово. 📢 Летифов беше чут от Министерството на регионалното развитие и благоустройството и получи уверение, че ще бъде разработена съответната документация за възлагане на обществената поръчка за проектиране, като от институцията планират през 2025 г. вече да има разработена проектна документация за отсечката при кръстовищата в района на град Шипка и град Крън.

🗳️‼️2️⃣8️⃣‼️👉🏻 С подкрепа за ДПС и Халил Летифов на изборите тази неделя Вие, уважаеми избиратели, ще се приближите по-близо до осъществяването на тези дългоочаквани от вас самите проекти, както и до още други нерешени до сега въпроси.

ДПС – #заедносхората

🗳️
👉🏻
2️⃣
8️⃣
✔️

В листата ни с кандидати за народни представители от ДПС в област Стара Загора, на която водач е Халил Летифов, е и Силвия Иванова, която преди години избира гр. Крън, за да създаде семейство, да отглежда децата си, да живее и да се развива. ☀️🍀☀️

🎙️”За мен е чест и удовоствие да бъда част от структурата на ДПС. Старая се да използвам потенциала и енергията си, за да бъда полезна на хората. С колегите сме амбицирани да продължим да го правим, защото едно от най-стойностните неща в наши дни е да правиш добро и да бъдеш полезен за другите”, споделя Силвия Иванова, която обича да бъде #заедносхората.

#заедносхората

#пи2024

#дпс

#MRF

#евроизбори

# 2️⃣8️⃣✔️

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram