В Барселона с Mall Galleria

Ds olil

Не е сън, а реална възможност. След Париж, сега и в Барселона! И това може да си ти. Условието е в периода от 1-ви до 11-ти февруари включително, да сте сред посетителите на Mall Galleria Стара Загора и да направите покупка на стойност 40 лева на една касова бележка, както и да се снимате в специалния ни свети-валентински кът с подарената от нас брандирана Възглавничка на обичта.
„Сърцатото“ ни фотостудио ще ви очаква до бюро „Информация“ в Mall Galleria Стара Загора , ниво 1.
Всички направени в периода от 1-ви до 11-ти февруари снимки на спечелили Възглавничка на обичта клиенти на Mall Galleria, ще бъдат качени на Фейсбук страницата на Търговския комплекс.
Това ще се случи на 12-ти февруари, в 10 часа. Така всеки един от получилите и снимали се с брандираната Възглавничка на обичта ще има равен шанс да участва за спечелване на Голямата награда на Mall Galleria- Стара Загора : екскурзия за двама до Барселона през март, с поети от Galleria всички разноски.
Право на участие във финала, в оспорвана конкуренция за Голямата награда ще имат първите 20 клиенти на Galleria , получили най- много харесвания на снимките им от Сърцатото ни студио във Фейсбук страницата, до 12 часа на 14-ти февруари.
Кой от всички тези 20 финалисти, ще е късметлията и ще има щастието да сподели няколко незабравими и вълнуващи дни с избран на сърцето си човек в Барселона, ще стане ясно на Свети Валентин – 14-ти февруари от 19,00 часа.
Жребият за късметлията ще се тегли в присъствието на нотариус. Името на спечелилия ще бъде оповестено още същата вечер на Фейсбук страницата на Mall Galleriа Стара Загора.
Миналата година три щастливки бяха на шопинг в Париж, с Mall Galleria.
Сега е твой ред!
Лесно е!
Ела в Galleria! Снимай се в Galleria и спечели с Galleria Стара Загора-екскурзия за двама до Барселона през март!
За повече информация:

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram