Внезапно почина Теньо Паунов. /допълнение/

Ds olil

Починал е Теньо Паунов, съпруг на зам.-кмета на община Павел баня Милена Паунова, който бе арестуван заедно с кмета на Павел баня Станимир Радевски.
Обвинението срещу него бе, че неправомерно е станал собственик през 2008 г. на пет урегулирани поземлени имота със сгради и съоръжения, които представляват плажен и увеселителен комплекс, с което общината е ощетена с над 803 000 лева.
До 2005 година Паунов е стопанисвал общинския плаж в Павел баня. Договорът му изтича и общината сключва нов със съпругата му Милена Паунова. Теньо Паунов, обаче, внася иск в съда, че е направил подобрения на плажа, които общината трябва да му изплати.През 2008 година се прави втори иск пред съда за пропуснати ползи и следствие на него, без съдът да се е произнесъл, Общината решава, че е по-добре да направи споразумение и по някакъв начин да уреди отношенията с фирмата. В резултат на това се извършва прехвърляне чрез договори срещу вземане.

Според лекарската експертиза, Теньо Паунов е починал от инфаркт.

Сутринта е станал в добро настроение, приготвил се е да излиза по задачи и на изходната врата пада. Роден е на 05.08.1963 год. От брака си със зам.кметицата Милена Паунова имат син и дъщеря.

Погребението ще се състои утре/неделя/ от 13ч. на гроб.парк в Павел баня.

 

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram