Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация връчи награда на Община Казанлък

Ds olil

На стилна церемония на 27 ноември 2013 г. в София Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА) връчи Годишните си награди за постижения в областта на туризма, които бяха връчени на собственици и управители на престижни хотели и ресторанти за техния принос в развитието на туризма в България. Тази година асоциацията навърша и 20 години от своето създаване.
Казанлък бе единствената отличена община. Тя получи наградата в категорията „Най-ползотворно сътрудничество в културния туризъм с община в България“. Отличието бе връчено на кмета на община Казанлък Галина Стоянова от председателя на УС на БХРА Благой Рагин в присъствието на заместник-министъра на икономиката и енергетиката, ресор „Туризъм“ Бранимир Ботев. Наградата е статуетка, която БХРА връчва на призьорите от 1996 г. и почетна грамота.
След приключване на днешното заседание на ОбС-Казанлък кметът Галина Стоянова представи наградата пред общинските съветници и подчерта, че това е национално отличие, което се присъжда единствено на Община Казанлък.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram