„Боядисай яйце и го подари от сърце“

Ds olil

„Боядисай яйце и го подари от сърце” – това бе последната кауза, която обедини отново в един отбор претендентките за короната на Царица Роза. На Велики четвъртък момичетата боядисваха яйца и подаряваха красивите си творения на случайните минувачи по ул. „Искра“. Над 200 великденски яйца бяха дарени по време на тази последна инициатива от програмата „Стъпка по стъпка към короната” с участието на най-красивите абитуриентки на випуск 2013г.

Боряна Назърова – модел и лице на „Хайлайф“ за 2012 г.също участва във великденската благотворителна кауза на програмата „Стъпка по стъпка към короната”. Тя активно помага още от самото начало и в подготовката на момичетата за конкурса „Царица Роза”, заедно с миналогодишната победителка в него Нели Славова.

Заслужена празнична почивка, в която да споделят почивните дни със своите семейства и близки, очаква кандидатките за короната на Царица Роза, а във вторник -7 май, е поредната им среща, за първите  репетиции в ДК”Арсенал”. Тук ще се състои и големият финал – на 10 май, от 19.00 часа.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram