Безплатни летни уикенд турове до Mall Galleria Стара Загора

Ds olil

С поредна социална инициатива ще зарадва приятели и почитатели от градовете Казанлък, Хасково, Раднево, Гълъбово и Димитровград това лято Mall Galleria Стара Загора.
До края на лятото, всяка събота и неделя Mall Galleria организира безплатни автобуси за жителите на тези градове. Автобусите ще тръгват два пъти дневно в часовете 10.00 и 14,30 часа от главни спирки в съответните градове, с часове на връщане от Mall Galleria–в 13,30 и 20.00 часа. Местата на които ще спират уикенд автобусите са маркирани със специални указателни табели на Mола.
За всички пътуващи с безплатните автобуси е предоставена възможност за безплатен обяд или вечеря в рамките на деня, при покупка на стойност над 59 лева, от който и да е търговски обект на територията на Мола. Повече информация за безплатните уикенд турове и спирките на безплатният Galleria автобус в съответните градове, е публикувана на www. galeriasz.bg
По време на шопинг туровете в Mall Galleria Стара Загора, посетителите ще имат възможност да направят покупки при изключително атрактивни намаления в съответните търговски обекти. Стартът на голямото пазаруване започва с DJ парти в първия летен ден 21 юни.
Нещо повече: за шопинг манаиците в най-дългите дни от годината / 21,22,23-ти юни / търговските обекти на Мола ще работят не само с големи летни намаления, но и с удължено работно време до 0 часа.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram