Чуден коледен базар в Овощник

В този зимен сезон, Овощник се превръща в оазис на коледна радост и топлина с невероятния си коледен базар. С весели пъстри маси, покрити с бляскави гирлянди и украсена елха, селските улици се превръщат в магическо пространство, пленяващо сърцата на всеки посетител.

На базара може да се намерят разнообразни изделия, изработени с любов и умение от местни хора. От уникални коледни украшения до прясно печени ястия, всяко стъпване там  е шанс да откриете нещо специално и ръчно направено.

А всяка почерпка с домашно вино стана  повод за споделяне на усмивки . ,,По време  на Коледа, нека топлите светлини на обичта и радостта осветят всеки дом в нашата община. Нека коледният дух направи сърцата ни  по-добри и нашите дни по-щастливи.

С пламък на вярата и надеждата в сърцата ни, нека този празник бъде време за обич, разбирателство и споделяне с тези, които обичаме. Нека грижата и вниманието, които предоставяме един на друг, направят общността ни по-силна.

Пожелавам ви топли и благословени коледни празници, пълни с мир, здраве и щастие. Нека новата година дойде с нови възможности и успехи за всеки един от нас.”, пожела на своите съселяни кметът на Овощник – Дамян Цанев.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram