Участвайте в инициативата „Кутия пълна с щастие“ на 25 и 26 април!

Наближава Великден, един от най-семейните празници и момент, в който можем да споделим този дух. Дух на топлина, смиреност, сплотеност и съпричастност.

Доброволците на сдруженията „Младежки център за развитие-Взаимопомощ“ и „Юнайтед Авангард Артист“ по проекти на програма „Европейски корпус за солидарност“ отново се обединяват заедно, за да зарадват възрастните хора от домове.

Как можете да съдействате, за да направите Великден по-прекрасен?

Участвайте в инициативата „Кутия пълна с щастие“, като зарадвате възрастните хора от дом за стари хора 3, като поставите в кутия за обувки малки подаръчета за тях.

Какво представлява инициативата „Кутия, пълна с щастие”?

Напълнете кутия за обувки с малки подаръци, за да зарадвате възрастните хора-бабите и дядовците от дома за стари хора 3.

Какво да сложите в кутията?

Козметични продукти, които ще зарадват възрастните хора и ще им помогнат да се почувстват отново млади-сапунче, крем за бръснене, самобръсначка, малко парфюмче, крем за ръце или друг подобен продукт.

Сладки или солени лакомства.

Продукти за топли напитки-кафенце на прах или пакетче с чай или горещ шоколад, например.

Книги, списания и вестници, които да ги радват в студентите дни.

И всякакви други подаръци, които могат да ги направят щастливи!

Какво да не поставяте в кутията?

Алкохол, фармацевтични продукти или вече използвани вещи.

Това е подарък, а не дарение за благотворителност!

В инициативата можете да се включите като донесете кутиите всеки ден от 25 до 26 април включително в периода от 10:30 до 17:30 ч. в офиса на организациите на ул. „Славянска“ 8, ап. 6, ет. 4, Казанлък. До възрастните хора подаръците ще стигнат благодарение на доброволците.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram