Успешна Нова учебна година!

П О З Д Р А В И Т Е Л Е Н   А Д Р Е С

Скъпи първокласници,

Уважаеми деца и ученици,

Уважаеми учители, родители,

Днес даваме началото на Новата учебна година, когато тържествуват знанието, мъдростта и духовността. В днешния ден зная, че всички Вие прекрачвате прага на училище с трепет, нескрито вълнение и очаквания учебната година да бъде успешна за всички Вас.

Скъпи първокласници,

Добре дошли в училище! Не се страхувайте от това, че то за Вас е нова, непозната до този момент територия! До Вас са Вашите учители. Те ще държат ръката Ви, ще Ви помагат да преодолявате страховете си и трудностите. Ще споделят с Вас радостите Ви. Прегърнете новото начало и се доверете на учителите и на непедагогическия персонал. Те ще са до Вас.

Скъпи ученици,

Нека Новата учебна 2022/2023 година Ви донесе знания и успехи, нови занимания и приятелства! Не забравяйте, че Вие сте богатството на нашата Павел баня! Вие сте нашите вяра и надежда за успешното бъдеще на България. Помнете, че знанието е най-голямата сила!

Бъдете амбициозни! Бъдете творци! Искайте и изисквайте, но и давайте, и благодарете!

Уважаеми учители,

Приемете моите поздравления за Новата учебна година! Пожелавам да съхраните енергията и вдъхновението на професионалисти, осъзнаващи обществената значимост на своята мисия! Желая Ви здраве и успехи на професионалното поприще!

Скъпи родители,

На Вас се пада не по-малко важната задача да подкрепяте децата си и техните учители по пътя на знанието. Бъдете търпеливи и волеви! Уверявам Ви, че Вашите деца са в добри ръце.

Успешна Нова учебна година!

На добър час на всички – първокласници, ученици, учители и родители!

Бъдете здрави!

15 септември 2022 г.                       

С УВАЖЕНИЕ

ИСА БЕСООЛУ     

Кмет на Община Павел баня

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram