УЛИЦИТЕ „ТРАКИЯ“ И „БАНЯНСКА“ ЩЕ БЪДАТ ВРЕМЕННО ЗАТВОРЕНИ ОТ ПОНЕДЕЛНИК

От идния понеделник, 19.09.2022 г., се въвежда временна организация и безопасност на движението на улиците „Тракия“ и „Банянска“ в град Казанлък. Промените са свързани с реализацията на проекта на „ВиК“ ЕООД – Стара Загора по реконструкция  на водопроводната и канализационна мрежа на град Казанлък.

Движението, спирането и паркирането по ул.“Тракия“ ще бъде забранени, както следва:

– в участъка от кръстовището с ул.„Георги Кондолов“ до кръстовището с ул.„Арда“ ще бъде затворено за движение на МПС в двете посоки;

Въвежда се временен режим на движение на МПС-та по обходните улици: ул.„Георги Кондолов“, ул.„Тъжа“, ул.„Арда“ към съществуващата улична мрежа в град Казанлък.              

Движението, спирането и паркирането по ул.“Банянска“ ще бъде забранени, както следва:

– в участъка от кръстовището с ул.„Арда“ до кръстовището с ул.„Тъжа“ ще бъде затворено движението за МПС в двете посоки;

Въвежда се временен режим на движение на МПС-та по обходните улици: ул.„Георги Кондолов“, ул.„Тъжа“, ул.„Арда“ към съществуващата улична мрежа в града.              

Временната организация за движение на МПС-та на посочените места ще важи до края на месец септември – от 08:00 часа на 19.09.2022г. до 17:00 часа на 30.09.2022г.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram