Старозагорският митрополит Киприан благослови кмета Кънчо Папазов и администрацията в Гурково по повод стартиралия мандат

„За нас е особена чест да получим Вашата благословия в името на общото ни благоденствие, в името на това да превърнем община Гурково в една спокойна, сигурна и развиваща се община“. Това каза вчера, кметът Кънчо Папазов по време на тържествен водосвет в сградата на местната администрация, отслужен от Негово Високопреосвещенство Старозагорския митрополит Киприан в съслужие с местни свещеници, по повод началото на новия мандат.

На водосвета присъстваха още председателят на Общински съвет-Гурково Димитър Драчев, представители на общинската администрация, граждани.

„Нека жителите на община Гурково бъдат доволни и благословени от вас за делата, които ние ще правим в тяхна полза“, каза Папазов.

“Пожелавам ви да имате късмет в трудното дело, с което се заемате в името на благото на община Гурково и нейните жители и всякога да знаете, че без Бога нищо не може да бъде направено. Спазете онова, което обещахте на народа и което повери в ръцете ви тази власт именно от Бога чрез избора на народа. Нека Божията благословия бъде с вас, за да имате мир и благоденствие, спокойно служение във времената, в които живеем и да знаете, че винаги на Бога може да се уповавате и на нас, духовниците, които ви подкрепяме”, обърна се митрополитът към кмета и към представителите на администрацията.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram