Светла Иванова и Дамян Попов – водещи и гост-изпълнители в конкурса-спектакъл „Царица Роза“ 2023

Казанлъчанката Светла Иванова – певица, писателка, едно от популярните имена в съвременната българска музика, заедно с поп изпълнителя Дамян Попов, има специално участие в тазгодишния конкурс-спектакъл по избор на Царица Роза 2023 г.

От личния си профил Светла Иванова разкрива и своето вълнение от приближаващата вечер, която ще даде старт на празненствата в града за отбелязването на 120-ия Празник на розата в Казанлък:

Наближава времето за нашето розово приключение не къде да е, а в долината на розите – гр. Казанлък. За нас с Дамян започва още с репетиции за конкурса “Мис Роза” на който ще бъдем 2 в 1 – и водещи и гост-изпълнители в петък от 19:00ч.

Билетите свършиха, но спектакълът ще се излъчва на живо на екран в центъра на любимия град, където ще се видим след участието ни.

Освен там ще попеем и на абитуриентски бал утре, а в събота ще бъдем и на фестивала “Здравей, Здраве!” , където можете да посетите безплатно и моя йога практика от 17:00ч в парк “Тюлбето” (там също и ще ви попея )

А аз чакам с нетърпение да дойде петък и по още един повод, защото тогава над 30 човека от цяла България ще се включат и в розовия ми йога ритрийт…

Какъв дълъг и наситен с приятни емоции уикенд само

Очаквайте снимки!

С обич,

Светла Иванова

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram