Първи кметски полуден в новия мандат на Иса Бесоолу в Павел баня

Днес се провежда първият кметски полуден в новия мандат на кмета на община Павел баня Иса Бесоолу. Срещата е между градоначалника и новоизбраните кметове на населени места, някои от които поемат управлението на селата за първи път.

Те обсъдиха бюджета на населените места за 2024 г., както и Инвестиционната програма. Всеки от кметовете сподели визията си за развитие на населеното място, от което е избрано, в контекста на бюджетната рамка. Организационните дейности в сферата на образованието също бяха част от дневния ред на срещата, както и предстоящото зимно почистване. „Имаме готовност за зимата. Осигурени сме с необходимата техника, след като в първия ми мандат, със средствата от събраните данни, закупихме нова такава. По този начин се използват и плащанията за горива, тъй като новата техника е по-икономична”, каза кметът Иса Бесоолу и подчерта пред колегите си факта, че Община Павел баня има над 95% събираемост на данъците си, които средства се инвестират именно във внедряването на града и населените места.

Срещата завърши с пожелание за съвместна пълнотворна работа през следващите четири години в името на жителите на община Павел баня.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram