Представят кандидатките за Царица роза Павел баня

Точно в 10:00 ч. днес на официалната фейсбук страница на Избор на Царица роза – Павел баня 2020 ще научите името на първата претендентка за царската корона в тазгодишния онлайн вот. Целият ден ще бъде отреден на момичето, чийто номер от предварително изтегления жребий съвпада с днешния първи юни – Ден на детето.

В 12:00, 14:00, 18:00 и 20:00 ч. на страницата на събитието ще бъдат публикувани снимки, видео и информация за девойката под номер едно. И така всеки ден до 8 юни, когато ще видите последната претендентка.

9-ти и 10-ти юни са отредени за общи снимки и колажи на момичетата, а от 11-ти юни ще започне и самото гласуване.

Всеки потребител ще има възможност да регистрира своя вот веднъж от едно устройство с цел избягване на спекулации. Гласуването ще приключи в 18:00 ч. на 13 юни (събота).

Избор на Царица роза – Павел баня 2020 се реализира от Община Павел баня и Фолклорен ансамбъл „Детелини“, със съдействието на Етнографски комплекс „Дамасцена“ и хотел „ДианаМар“.

Pavelbanya.eu – Новини от Павел баня и региона тук всяка вечер в 20:00 ч. ще се прави обзор от представянето на съответната участничка.

Официалните фотосесии и видео представяния са реализирани от Ивайло Илиев, Христо Христов и Кольо Кавръков.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram