Полицаят-музикант от Казанлък с достойно представяне във „Фермата“

В тежък сблъсък, белязан от неочакван обрат, потомственият полицай от Казанлък Евгени Коев беше победен на Арената от Владислав Симанел и излезе от реалити предаването, показвайки силен дух, своята почит и уважение към традициите. Още в началото на предаването той заяви, че влиза във „Фермата“, за да сбъдне своя мечта и заради дадено обещание за участие в телевизионния формат.

В последната си поява от екрана, въпреки че поведе убедително, Евгени показа забележителни умения и се бори самоотвержено, но загуби от мотивирания и издръжлив литовец със 7 на 8.

Преди старта на дуела съперниците се представиха по незабравим начин. Силно свързаният с българските традиции полицай излезе на Арената със своята гайда, облечен в носия. Диетологът Влад, който е известен като г-н Морков, също се отличи с оригиналност. Той замеси и раздаде питки с моркови на двете агитки.

Първата, многокомпонентна битка, в която Евгени и Влад се състезаваха заедно, стартира експлозивно. Двамата трябваше скоростно да се размотаят от талпа, за която бяха вързани с въже и показаха, че нито за секунда няма да пестят силите си. Литовецът поведе, но Евгени го изпревари при цепенето на ритловицата и окончателно го задмина при рязането на летви и коването на дървена стълба. Коев се справи по-добре и във второто изпитание – отговори на повече въпроси от Алманаха, и убедително поведе.   

„Да участвам във „Фермата“ беше мечта и за мен, и за дядо ми, който вече не е между живите. Това е голямо преживяване, което най-вероятно никога повече няма да изпитам. Радвам се, че построих мост към всеки един от вас. Обичам ви всички“, каза на раздяла Евгени, който беше сред най-запомнящите се герои в осмия сезон на предаването, наречен „Мостът на времето“. Отпадането му силно разстрои опонента му, защото доскоро двамата играеха в един отбор – „Нови надежди“, и преживяваха заедно трудностите.

„Дни преди дуела аз бях в болница, лежах заради бъбречна криза и просто се надявах тази последна битка да не се осъществи, защото аз знам, че имам проблем с кръста и с бъбреци. Не се оправдавам. Влади си спечели битката, но всичко е на късмет. То се видя, че в игрите трябва не само сила и знание, но и доза късмет“, разказа, вече в телевизонен ефир и извън играта, Евгени.

Според него мост между поколенията във „Фермата“ няма да има. „Моят фаворит за спечелване на формата е Иван“, сподели още Евгени.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram