Номинациите за добрите самаряни са официално отворени!

Вече можете да номинирате добрите хора за годишните награди „Добрият Самарянин“ 2013 г. Инициативата за търсене на добротворците, организирана от Сдружение „Самаряни“, която награждава хора и общности на територията на област Стара Загора, помогнали на изпаднали в беда, се провежда за трета поредна година.
Вчера, 5 март 2013 г., бе даден и официалният старт за набиране на нови истории за хора, които творят добри дела. Те ще се приемат до 5 ноември, 2013 година. Всеки, който има желание да покаже благодарност към своя добротворец или просто познава добър човек, помогнал на друг в труден момент, може да разкаже за него на http://www.samaritans.bg/dnes или да изпрати своето предложение за номинация на адрес: гр. Стара Загора, ул. „Патриарх Евтимий“ № 57, за Сдружение „Самаряни“. Връчването на годишните награди предстои да се случи на официална церемония този декември.
Освен проектът за монумент „Добрият Самарянин“, който търпи своето развитие, вече има и пощенска марка „Добрият Самарянин“. Тя може да бъде закупена благотворително в подкрепа на каузата за популяризиране на добротворството. Повече информация бихте могли да откриете на официалния сайт на Сдружение „Самаряни“.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram