На живо в Мол-а

Двама кметове на общини от област Стара Загора ще вземат участие на живо в едно от най- хитовите радиопредавания в българския ефир- “ Любими песни за любими хора“ на БГ радио, в петък-28-ми септември, от 18 часа.

За своите мизукални предпочитания, любими български изпълнители и любими хора, с водещия на предавеното Наско Стоянов ще разговарят кметът на Стара Загора Живко Тодоров и кметът на Казанлък Галина Стоянова.

Участието на двамата ще е на живо и ще може да бъде видяно от всички посетители на Мall Galeria Стара Зогора. Изнесеното студио на БГ радио се намира на Ниво 2 в Търговския център, до Фууд корта.

Гостите на най- представителния търговски обект ще могат да съчетаят пазаруването си с музикален поздрав към своите любими хора

В Mall Galeria – Стара Загора, освен с любима музика посетителите ще могат да се забавляват и с атрактивни игри. Всички те имат шанса да спечелят над 100 интересни награди от световни марки, представени в МОЛ-а.

Паралелно с това за киноманите все още е валидна и възможността да посетят уникалната изложба от киноатрибути „Холивуд Галерия“, експонирана също на Ниво 2 в Търговския център.

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram