Наградени служители на ОД на МВР-Ст.Загора за високи постигнати резултати

44 служители на ОД на МВР – Стара Загора и различни районни полицейски управления на територията на Старозагорска област бяха наградени за високи постигнати резултати в работата си по повод професионалния празник.

Със заповеди на министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов и гл. секретар на МВР гл. комисар Калин Георгиев за съществен принос в борбата срещу престъпността и постигнати трайни резултати при изпълнение на служебните задължения и по повод професионалния празник на полицията 8 ноември бяха наградени с парични суми 7 служители, със заповеди от директора на ОДМВР ст. комисар Алекси Алексиев награди получиха още 22 служители, а 15 бяха отличени с писмени похвали.

Областният управител Недялко Недялков поздрави служителите на ОДМВР – Стара Загора с професионалния им празник и благодари за големия професионализъм и добрата работа през годината в защита реда и спокойствието на гражданите на област Стара Загора.

Поздравителни адреси към ръководството изпратиха кметовете на общините Стара Загора и Казанлък, както и ръководители на различни институции и партньорски организации.

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram