Младежки информационно-консултантски център – Различният поглед ще вземе участие в Регионалния Празник „Учене през целия живот

На 11.11. неделя Младежки информационно-консултантски център – Различният поглед ще вземе участие в двудневния регионален празник „Учене през целия живот“ по проект Нели, организиран от Регионалния инспекторат по образованието. Членове и доброволци на МИКЦ – Различният поглед ще бъдат между 11:00 и 14:00 часа на Детската площадка с дървените къщурки в Парк „Пети октомври“, Стара Загора за да проведат информационна кампания по проект МИКЦ, арт-работилница „Здравей! Виж! и нарисувай!“, както и забавно цирково ателие.

Всеки желаещ да се включи е добре дошъл. Ще се проведе и музикален джем сешън и уъркшоп за учене на народни песни. При наличие на ентусиасти и хубаво време, ще бъдат и реализирани в група някои техники от йога на смеха. По този повод участниците са приканени да вземат удобрни шалтета със себе си. Още инфо от организаторите може да намерите на www.mikc.razchniatpogled.org и във фейсбук профила и страницата на МИКЦ – Различният поглед.

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram