Кулинарен базар за Гита Славова правят колегите й от „Бъдеще за децата“

Сдружение „Бъдеще за децата“ организира Благотворителен кулинарен базар в подкрепа на Гита Славова. Служител на организацията и майка на две момичета, тя е диагностицирана с тежко заболяване – Вторично прогресивна Множествена склероза. Гита и нейното семейство се нуждаят от нашата помощ, за да може да живеят нормално, посочват от Сдружението.

Сумата, необходима за лечението в чужбина е 110 000 лв. и е непосилна за тях. Интервенцията, която може да спаси Гита е трансплантация на собствени стволови клетки, придружена от химиотерапия. Трябва да бъде изградена нова имунна система и това е единственият лъч надежда за нея.

Базарът ще се състои на 19.12.2022г. и 20.12.2022 г., в Комплекса за социални услуги за деца и семейства, на ул. „Войнишка“ 25 (северно от парк Розариум).

Всички колеги на Гита – социалните асистенти от „Асистентска подкрепа“ – гр. Казанлък, ще изработят и приготвят домашни печива и сувенири – посветени на предстоящите Коледните празници.

Организатори на събитието са: Социална услуга „Асистентска подкрепа“, при сдружение „Бъдеще за децата“, с координатор Красимира Димитрова.

Заедно да помогнем за един по-добър живот! Защото Чудесата ги правим Заедно!

За актуална информация и повече подробности относно благотворителния базар следете @Сдружение „Бъдеще за децата“ и https://www.facebook.com/groups/838946040891857.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram