Красимира Харизанова: Подкрепям развитието на младите

Работата в комисиите за подпомагане на млади семейства за инвитро процедури и за еднократни помощи на нуждаещи се е донесла най-голяма удовлетвореност през последния мандат на местния парламент за кандидата за общински съветник от Алтернативата на гражданите – Казанлък

Г-жо Харизанова, с каква кауза за Казанлък влязохте в кампанията за новия Общински съвет?

Работата с младите хора. И в професионалната си, и в обществената си дейност, винаги се стремя да им давам път и да ги подкрепям. В моя екип от три колежки две привлякохме по младежки програми и те се развиват много добре. С годините се превърнаха в  отлични професионалисти. Щастлива съм, че допринесох за тяхната реализация тук, в Казанлък.

Споменахте, че подкрепяте развитието на младите и с обществената си дейност?

Да, в Общинския съвет винаги подкрепям мерки и инициативи за образование и квалификация на младите хора в Казанлък. Освен това, фирмата ми е сред дарителите на редица училища, на които помагаме с технически средства за учебно-възпитателния процес. Семейството ми е сред дарителите на Техническия колеж, подпомагали сме издаване на книги, организиране на изложби, разбира се, според възможностите ни. Бих подкрепила всяка инициатива за отпускане на стипендии на способни ученици и студенти, с което да задържим младите хора в общината.

Фокусирате се върху възможностите за решаване на проблемите. Може ли дадете някои положителни примери от работата си в Общинския съвет, които намирате за успешни и са ви удовлетворили?

Като общински съветник освен в две постоянни комисии, участвах в работата на комисия за подпомагане на млади семейства за инвитро процедури. Радвахме се на всяко бебе, родено с наша подкрепа. Бях и член на комисията за еднократни помощи. Успяхме да помогнем на доста хора за спешни здравни интервенции. Да усещаш принос с обществената си дейност е невероятно чувство. И в бъдеше се надявам да мога да бъда полезна на младите и на нуждаещи се от подкрепа.

За Алтернативата на гражданите – Казанлък гласувайте с номер 69 за общински съветници. Красимира Харизанова е с преференция 110.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram