Кметът Галина Стоянова празнува рожден ден на 18 октомври

На 18 октомври личен празник има кметът на община Казанлък Галина Стоянова. За да я посрещнат подобаващо, общинските служители се бяха подготвили с огромна торта, красиви букети и конфети. „За първи път празнувам по този начин рождения си ден и съм много приятно издненадана“, сподели пред всички кметът Стоянова. Тя призна, че предпочита по-скромните тържества на тази дата, защото с всеки рожден ден човек пораства с още една година, което навява носталгия по отминалото време. Кметът на община Казанлък благодари на общинските служители за вниманието, за професионалната им работа и сподели, че ако понякога е много строга, то е защото иска нещата да вървят по най-добрия начин в общината и гражданите да виждат резултата от труда на цялата администрация. Рожденичката покани общинските служители точно по обяд да вдигнат заедно наздравица.

Поздравления, цветя и подаръци за празника кметът получи от общинските съветници начело с председателя на ОбС-Казанлък Николай Златанов, от кметовете на населени места, от представители на бизнеса, неправителствени организации, синдикати, директори на организации и културни институти, спортни деятели, медии, граждани.

Днес рожден ден празнува и ставрофорен свещеноиконом Петко Мотев, архийерейски наместник на Казанлъшка духовна околия. Поздравления за неговата годишнина лично поднесе другият рожденик – кметът на община Казанлък Галина Стоянова. Н.Впр. Старозагорският митрополит Галактион в съслужие с казанлъшки свещеници отслужи тържествена литургия в храм „Успение на Св. Богородица“ и поздрави рожденика с неговата 60-та годишнина. От името на епархийския съвет митрополит Галактион му връчи почетна грамота на Старозагорската Света митрополия. Кметът на община Казанлък лично поздрави отец Петко Мотев и го отличи с паметен плакет на Община Казанлък заедно с пожелания за здраве и все така убедено и всеотдайно да работи за утвърждаване на християнските ценности в общината.

„Многая лета“, изпълнена от духовниците, прозвуча в храма за здраве и благоденствие на двамата рожденици и на всички жители на община Казанлък.

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram