Кметски полуден в Община Казанлък

Кметът на община Казанлък Галина Стоянова проведе кметски полуден с кметовете на населени места в общината, съвместно с управители на земеделските кооперации и представители на Районно управление „Полиция“ – Казанлък.

В дневния ред бяха включени две основни точки – запознаване с Наредба № 3 на ОбС за охрана и опазване на земеделските имоти и селскостопанската продукция в община Казанлък и проблеми, свързани с транспорта и таксиметровия превоз.

Да се положат повече усилия за опазване на земеделските земи и имоти, строги санкции за нарушителите на закона, съгласуваност в действията на пъдарите към кметствата в населените места, полицията и земеделските кооперации с цел съхраняване на селскостопанското имущество и земеделската продукция, за това настоя кметът на община Казанлък Галина Стоянова пред присъстващите на кметския полуден.

По въпросите на транспорта и таксиметровия превоз между някои селища на територията на общината през следващата седмица ще бъде насрочена среща за регламентиране на ситуацията.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram