Имам поне 9 причини да гласувам в неделя

Намираме се във време на необичайна реалност. Фактите и обстоятелствата, които ангажираха вниманието на цялото човечество през последната една година, изискват от нас нещо много важно – да бъдем разумни. Пандемията промени огромна част от ритъма на живота и единственият правилен начин за недопускане на хаос, е да бъдем разумни – да мислим задълбочено и да действаме.

България е в навечерието на парламентарни избори – може би най-важните от трийсет години насам. Съдбата ни поставя в ситуация да оценим заобикалящата ни среда и да вземем важно, бих казал стратегическо, решение, какво бъдеще искаме.

Винаги съм подхождал изключително внимателно, когато пред мен са стоели важни решения.Като кмет ежедневно си задавам два въпроса: какво е важно за хората и как да го постигна. На първия въпрос няма еднозначен отговор, тъй като през годините са натрупани много проблеми от най-различно естество, които създават огромни трудности в битието на хората. Повечето от тези проблеми са видими с просто око и съм поел ангажимент пред самия себе си да се постарая да ги разреша. За целта обаче идва вторият въпрос – как да ги разреша.

Ето тук аз направих своя избор, в който дълбоко вярвам – като се доверих на знаещите, можещите и опитните хора, на които мога да разчитам. Съвсем категорично мога да заявя, че онези, които застанаха зад мен, когато реших да се кандидатирам за кмет на Павел баня, са хората, които най-активно и чистосърдечно ми помагат да развивам общината и да бъда полезен на всички Вас.

Затова и хубавите неща в община Павел баня се случват с тяхна помощ. Много път имаме да извървим още заедно, убеден съм в това, защото се ръководим единствено от желанието да бъдем в услуга на павелбанци, на всички Вас, които живеете или сте свързани емоционално с нашата община.

В неделя отново ще направя разумния и правилен избор, защото виждам резултатите, виждам и бъдещите хубави неща, които предстоят не само за Павел Баня, а и за страната.

Убеден съм, че всеки от Вас има поне 9 причини да гласува в неделя.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram