Затваряне на други части от ул.“Хаджи Димитър“ и „Пейо Яворов“ от утре

От утре, петък, 23 юни 2023 г., се въвежда временна организация за движение на ППС на следващи участъци по ул.„Хаджи Димитър“ и ул.„Пейо Яворов“ в град Казанлък за подмяна на ВиК мрежата. В зависимост от етапа на строително-монтажните дейности, ограниченията за движение, спиране и паркиране на пътни превозни средства ще бъдат както следва:

– в участъка от кръстовището на ул.„Хаджи Димитър“ с ул.„Граф Игнатиев“ до кръстовището с бул.„Княз Александър Батенберг“.

Въвежда се временен режим на движение на ППС по обходните булеварди и улици: бул.„Княз Александър Батенберг“, ул.„Граф Игнатиев“, ул.“Тракия“ към съществуващата улична мрежа в Казанлък.

– в участъка от кръстовището на ул.„Пейо Яворов“ с ул.„Стефан Орешков“ до кръстовището с бул.„ Розова долина“ . По ул.“Пейо Яворов“ ще се работи в северната част на паркинга зад Универмага (южно от Папазовата къща).

Въвежда се временен режим на движение на ППС по обходните булеварди и улици: бул.„Розова долина“, ул.„Д-р Стамболски“ към съществуващата улична мрежа в Казанлък.

Срок на действие на временната организация на движението: от 08,00 часа до 17,00 часа от 23.06.2023г., петък до 08.07.2023г., събота, включително.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram