Започна продажбата на билети за Празника на розата

Започна продажбата на билети за Празника на розата в Културно-информационен център на ул. „Искра” № 4. Работно време от 09.00 ч. до 18.00 ч. всеки ден от понеделник до неделя включително.
На 10 май от 19.00 ч. в ДК „Арсенал“ ще се проведе Конкурс-спектакъл и коронясването на Царица Роза. Това е и първото събитие в продължаващите повече от месец Празници в Долината на розите и тракийските царе 2013г.
26 момичета от средните училища в Казанлък, които през настоящата година са абитуриентки са претендентки за короната на „Царица Роза“.
В програмата им до края на седмицата предстоят серия от срещи и изяви. На 18 април от 12.00 ч. в Инфоцентъра, ул.”Искра”4 момичетата отново ще се срещнат, ще попълват анкетни карти, предстои и раздаване на специално изработени рекламни екипи. По-късно участничките в конкурса ще посетят театралната постановка „Дуел” на театър „Л. Кабакчиев”.
В петък акцент на сбирката им е работата върху сценичното поведение. В деня, обявен за национално почистване в кампанията „Да изчистим България за един ден“, момичетата ще се включат в акцията от парк „Северен”, а вечерта ще копунясват в местна дискотека. В неделя им предстои първа фотосесия като претендентки за короната на Царица Роза.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram